nlc.hu
Szabadidő
Vegatalálka

Vegatalálka

A Vegetáriánus Baráti kör és az Egészség-vár Alapítvány már ötödik alkalommal rendezi meg országos nyári találkozóját.







2001. Augusztus 24 – 25 – 26 – án a XVI. Kerületben, az Erzsébet ligeti Színházban tartják az előadásokat. Az előadók között Schirilla György, a vegetáriánus életmód egyik legismertebb képviselője, Egely György feltaláló, Béky László, a hazai természetgyógyászat egyik legnagyobbja éppen úgy előadóként szerepel majd, mint Fogolyán Kristóf fuvolaművész. A pénteket és a vasárnapot az életmódnak, a táplálkozásnak és az ezoterikus filozófiának szentelik.

A szombati nap a családoké, ezen a napon a hastánc-programtól a gyerekversenyekig és a kutyás Agility show-ig, számos érdekesség vár minden érdeklődőt. Mindhárom nap lesz kézműves kirakodó vásár, könyvvásár, kiállítás, előadások és természetgyógyászati szűrő szolgáltatások.

Az alapítvány és a program lelke, Vass György Boldizsár volt – aki néhány hete hunyt el, három apró gyermeket maga után hagyva – szellemiségét tovább viszi az alapítvány és özvegye, Orsi asszony. A három napos rendezvényt a Baráti kör aktivistái szervezik, szervezték az idén is. A belépőkért az idén sem kérnek pénzt, a magunk szíve által vállalt áron, jótékonysági alapon dobhatunk pénzt az urnákba.
Várnak minden szimpatizánst és érdeklődőt.

Cím:> Budapest, Hunyadvár u. 4.
Megközelíthető tömegközlekedéssel: Örs vezért térről a piros 76-os busszal.
Érdeklődni a 407-1276-os számon lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top