nlc.hu
Szabadidő
Téli sportlehetõségek

Téli sportlehetõségek

Idõs vagy fiatal egyaránt boldogan "telel" Ausztria legdélebbre fekvõ tartományában, ahol aztán igazán értékelni lehet a tél által kínált élményeket! Minthogy az egész Alpok területén itt süt legtöbbet a nap, a téli sízés igazi napfürdõzõ élménnyé válik!

Ha síelsz vagy hódeszkázol, sífutsz vagy egyszerűen csak a termálvizek rajongója vagy, Karintiában a helyed!

Karintia télisport-vidékei olyan ajánlatokkal csalogatnak, melyek a jellegzetes karintiai telet “Barátoknál való üdüléssé” teszik!

Információk a karintiai télhez: kattints ide!






EGÉSZ KARINTIA MINDÖSSZE EGY SÍBÉRLETTEL 

A Kärnten szuper-síbérlet szélesre tárja Ön előtt Karintia összes téli sporthelyének kapuit. Akár a Gold, akár a Silver változatot választja, egyaránt át fogja élni a téli Karintia változatos világát. Élvezze ki a Mölltal-gleccser felejthetetlen panorámáját, Bad Kleinkirchheim és Nassfeld sípályáit, Katschberg és Innerkrems régi stílusban épült menedékházait, a Lavant-völgy családi síparadicsomát, vagy a lesiklást a Gerlitzen Alpok napsütötte lejtőin. A Kärnten szuper síbérlettel mindezt elérheti!
További részletekért kattints ide!






EGYSZERRE SPORT ÉS VIDÁMSÁG!

A három tó-vidék Villach-Warmbad/Faaker See/Ossiacher See, Millstätter See és Wörthersee csúcs-ajánlattal fogadják a vendégeket: “Sport és vidámság beleértve” mottó alatt kerek 70 vállalat kínál egy különleges csomagot:

A vendégek ingyenesen kapják meg a Wintercard bérletet számos szolgáltatással (pl. belépő a termálfürdőkbe), ingyenes animációs programot és a Top Ski Kärnten bérletet!
További részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top