Szabadidő

Divatbemutató a gangon

A PBO-n látható majd Magyarország elsõ online divatbemutatója 2001 november 5-én, hétfôn délután három órától. A Modelnet ügynökség munkatársai egy tizenöt-húsz perces show keretében mutatják be a Paulay Ede utcai vasseva Design Stúdió kollekcióját.





A bemutató különlegességét tovább növeli, hogy helyszíne a Liszt Ferenc tér egy gangos bérházának harmadik emelete lesz.

A ruhakölteményeket két real time cam szolgáltatta képen láthatja majd a nagyérdemű, és az oldalról letölthető lesz a bemutató zenei anyaga is.







Minden felhasználó saját ízlésének és technikai lehetőségeinek megfelelően válogathat majd, hogy a gangon, vagy a lépcsőfordulón történő eseményeket kíséri figyelemmel, esetleg mindkettőt. Ha pedig valaki igazán kivételezett helyzetben van sávszélesség tekintetében, az akár a két képet és a hozzá tartozó zenei anyagot is egyszerre élvezheti majd.

A bemutató ideje alatt online árverés zajlik majd, melynek bevételét a szervezők a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára ajánlják fel.
(A bemutató megtekintéséhez egy plugin letöltése szükséges, melyet érdemes mielőbb innen beszerezni.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top