Szabadidő

Az embertelenség fogságában

"Létezett akkoriban egy különleges, fanatikus, csadoros nõkbõl álló rendõrségi különítmény. Egyszer magam is láttam, ahogy ezek a csadoros nõk, gépfegyverrel a vállukon, kirántják a vezetõt a kocsiból, mert az nyugati zenét merészelt hallgatni." Idézet Frei Tamás Egy riporter dossziéja címû könyvébõl.






Kattints a képre!
November 19-én délelőtt mutatták be Frei Tamás első könyvét a Budapesti Állatkert pálmaházában.

A többméteres pálmanövények, trópusi fák, a terráriumban sütkérező kaméleonok, mérges békák, és az órákig mozdulatlan óriás kajmán, az egyik meghívottal még fogadtam is, hogy élő-e vagy kitömött, ideális környezetül szolgáltak az egzotikus történetek füzérét tartalmazó kötetnek.






22 eddig nem hallott – és ide tartoznak a népszerű tv-műsorok is – történetet tartalmaz a keményfedeles könyv, melynek borítóján természetesen maga a sztorik tulajdonosa Frei Tamás látható.







Kattints a képre!

Szomália, Kolumbia, Zaire csak néhány a kötet alapjául szolgáló helyszínek közül, épp így az ebola, a klónozás csak néhány a problémák erdejéből, melyeket a szerző említ. Csoda, hogy egyáltalán túlélte.

(Frei Tamás Egy riporter dossziéja, 1980 Ft.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top