nlc.hu
Szabadidő
Albumesõ

Albumesõ

Ki ne emlékezne Gene Kelly énekére az esõben... Az Alphaville zenéi is egyre inkább örökzölddé válnak. A Tomb Raider zenéjét viszont már a legfiatalabb korosztálynak ajánljuk! Mindenki mazsolázzon kedvére!





Musical Wonderland – az év legszebb albuma dupla CD és kazettán

Ki ne emlékezne Gene Kelly énekére az esőben, vagy Bing Crosby és Grace Kelly “Igaz szerelmére”. A leghíresebb musical-ek legszebb dalait tartalmazza, az eredeti előadóktól, egy dupla albumon, szimpla áron, felújított változatban. Doktor Zsivago, Ének az esőben, Casablanca, Gigi…


Simply The Best Movie Album





Ami a filmekben csak félig-meddig hangzik el, ezen az albumon végighallgathathatod: a legújabb filmek betétdalai egy dupla albumon, olyan előadókkal, mint Madonna, aki az Amerikai pite első részének a betét dalát énekelte. Ezen kívül hallható Tomb Raider, Amerikai pite 2,Godzilla, A part, Coyote Ugly… és sok-sok hasonló nagysikerű film betétdala.






ALPHAVILLE – Forever Pop


Mindenki emlékszik a nagymúltú Alphaville slágereire, Forever Young, Big In Japan, Sounds Like a Melody. Mostani lemezükön a nótákat többek között Paul Van Dyk, f.a.f., Eiffel 65 remixelték.


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top