Szabadidő

Hysteria 2002

A legizgalmasabb helyszínen a legjobb és legnagyobb szilveszteri fesztivált ígérik idén is a Hysteria 2002 Fesztivál szervezõi. Az évek óta sikeres szilveszteri esemény ebben az évben exkluzív helyszínre, a Nyugati pályaudvarra közel 20.000 bulizót vár.





A Hysterián fellép a teljes hazai elektronikus zenei élvonal, velük ezen az estén kizárólag itt találkozhat a közönség. Akik idén a Hysteriát választják, a belépőjegy mellé a fellépők dalaiból válogatott CD-t kapnak ajándékba.





A fesztiválon fellép a teljes hazai elektronikus zenei élvonal, többükkel ezen az estén kizárólag itt találkozhat a közönség. A hazai sztárok – többek között Sterbinszky, Budai, Tommyboy, Junior, Slam Jr., Newl – mellett ideérkezik Angliából Space Dj-z páros és a frankfurti Toni Rios is.

Jegyeket a Nyugati téren felállított Hysteria jegyirodánál és az ismert jegyárusító helyeken lehet vásárolni, elővételben 5.700, a helyszínen 6.200 forintos áron. A jegyek mellé a vásárlók a Hysterián fellépők egy-egy dalát tartalmazó válogatás CD-t kapnak ajándékba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top