Szabadidő

DJ Junior

A napokban jelent meg a Record Express idei utolsó- DJ Mix albuma, mely DJ Junior nevéhez fûzõdik. Junior Mixin' N.Y. címû lemezén a ma és a holnap legjobb slágereit mixelte össze.




A népszerű lemezlovas az album elkészülte előtt járt New Yorkban, s az ottani zenei szcéna legjellemzőbb dalait gyűjtötte egybe, ezzel mintegy folytatva az előző nagysikerű lemez, a Miamix hagyományait, ahol a Miamiban hallott slágereket használta fel.

A hallgatóság most is felszabadultan tombolhat a klublisták csúcsán álló kitűnő zenékre. Ezek közt csendül fel az IIo Rapture-je, mely a szakma és a közönség véleménye szerint az utóbbi évek legkomolyabb és legízlésesebb muzsikája. A Rapture garantáltan mosolyt fakaszt és tapsra bírja az egyszerű halandókat is.





Szintén a DJ-k nagy kedvence a The Ones-tól a Flawless, mely különleges hangzásával hívja fel magára a figyelmet, s aminek érdekessége, hogy 1999-ben íródott egy hasonló címen futó filmhez, melyben a főszerepet Robert De Niro játszotta.

A mixet hallgatva rophatunk még az előbb említettekhez hasonlóan nagy sikernek örvendő INXS Precious Heart-jának Tall Paul féle feldolgozására, az új felfedezett Kosheen Hide U című zenéjére, vagy a Fatboy Slim Star 69 című felvételére.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top