Szabadidő

Kettõs kivégzés

Önként hajtjuk fejünk a Guillotine alá, és cenzúrázatlanul, eredeti helyesírással adjuk közre a kritikus kedvû, élesnyelvû, pettyesmájú olvasók megjegyzéseit, akik véleményüknek írott formában is hangot adnak, és akiktõl azért rengeteget tanulunk.





A selyemmajmos cikketekben a pavan cimu kepen egy mandrill szerepel. Nem baj? Udv: Fim

A híres emberek állandó jelzőinél, mikor bejelöltem Hunyadi Jánost, akkor azt jelezte ki a gép, hogy helyes a válasz, gratulál: Thököly Imre ?! a megfejtés

Tisztelt akárkik! én már egyszer regisztráltam,de ez a szar nem fogadja el a felhasználo nevemet belépéskor.Nézétek már meg létszi hogy mi a fene van vele Ja és lenne még egy kérdésem ,ha esetleg megint nem fogadja el a regisztrált nevem ez a szar,akkor regisztráljam magam megint???És akkor az esélyem sem lesz meg a nyerésre.Adhattatok volna valami help menüt,hogy a gyengébbek is tudják kezelni a fostalicskátokat

Beléptem, találtam egy kajáldát, nem volt több idöm, mondom ott lesz még az. Hát nincs és nincs. Kérlek mond meg hogyan találom meg megint? 





Én miért nem nyerek sohasem?

Most akarom elkezdeni festeni a hajam. Erről szeretnék olvasni. Melyik szer a jó és miért. Vagy maradjak ősz?

Szeretnek csatlakozni a klubba.

Amit 20.45 táján tettem fel,csak nem cenzuráztad?

Tisztelt Szerkesztőség! Regisztráltattam magam a tegnapi napon. Természetesen felírtam a felhasználó nevemet és a jelszavamat is, hogy el ne felejtsem. Ma reggel viszont azt írja ki a képernyő, hogy rossz a felhasználó nevem, pedig tudom, hogy jó, aztán azt, hogy rossz a jelszavam, pedig tudom, hogy jó. Most szórakoznak velem? Úgy látszik szeretnék elérni, hogy kevesebben nyerjenek a játékban. Ezek után nem fogom népszerűsíteni ezt a honlapot.





Kedves Nők Lapja! Lenne egy kérdésem! Vanegy barátom,de tetszik valaki ! Nem tudok választani! Kérlek segítsetek,miképp döntsek?

Probálok irni nektek, de ez sem müködik, itt sehova sem lehet belépni! kávéhézba sem, szakácskönyvbe sem. Mire vagytok jok?

AZT SZERETNÉM KÉRNI HOGY NE ÁRUJÁK EL SENKINEKA A POSTA CIMET

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top