Szabadidő

102 kiskutya

Igazi családi program otthonra! Szörnyella Frász nem adja meg magát! A hosszú börtönévek ugyan látszólag lelkes kutyabaráttá és minden szõrmenemû ellenségévé tették, de lelke mélyén ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyösszõrméjû bunda!




Hogy ártatlanságát bizonyítsa, Szörnyella állást vállal egy kutyamenhelyen: még mindig gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie. Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monseiur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig kihozza a pöttyökből a maximumot.

A 102 kiskutya szőrméjéből készítendő bunda szabásmintájával kapcsolatban azonban a film néhány szereplőjének más véleménye van: a bundák jelenlegi tulajdonosai (és segítőtársuk, egy kissé tudatzavaros papagáj, aki szintén kutyának hiszi magát) szembeszállnak az álnok cselszövővel, és sok izgalom, bujkálás, menekülés meg üldözés után természetesen alaposan helyben hagyják Szőrnyű ellenfelüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top