nlc.hu
Szabadidő
Hill Cafe & Genius Bar 2002

Hill Cafe & Genius Bar 2002

Az újévet egy különleges partyval nyitotta meg a rózsakerti Hill kávézó. A szervezõk elmondása alapján,- az ötlet egy évvel ezelõtt született meg a Genius Barban, Debrecenben egy születésnapi bulin.





A Genius szülőatyja és megteremtője Drazsy, akinek Londonban, New Yorkban számos klub és bár köszönheti jó hírnevét. “A mai rohanó világban fontos, hogy az emberek hétvégén lazítsanak és kikapcsolódjanak egy jó hangulatú, megszokott atmoszférával rendelkező helyen. A hatalmas tömegeket megmozgatott rendezvények már csak emlékeinkben élnek.

A kultúrált, elegáns környezet és a vidám, mosolygós emberek összhangja a jövőkép”. Január 26-án szombaton a rózsakertben, a Hill kávézóban Essential Dance névvel megrendezett party exkluzív környezete nagyon megyőző volt, de sajnos a meghívottak közül kevesen jöttek el. A szervezők nem bánták meg a fáradozást, mert havi rendszerességgel, de csak személyreszóló meghívóval várják az igényes house-zene kedvelőket a következő bulira.





A helyszín választása már divatossá vált, hiszen évek óta ad otthont partyknak és divatbamutatóknak. A kávézó hangulatát pedig kiválóan ötvözték a klubhangulattal, és a zene is professzionális volt. Két ismert zenész is a project tagja. Andy Slate és King Konga először a Jamiroquai koncerten játszottak együtt, és azóta folyamatosan alkotnak.







A honlap
Ezt az is bizonyítja, hogy a közelmúltban, a BBC Radio 1-Essential Mix 2002. január 27-i adásában Misstress Barbara tracklistáján ők is szerepeltek. Andy nemcsak DJ-ként, hanem a Soulmate Record kiadó tulajdonosaként Kongával rengeteget dolgozik stúdióban. King Konga számos élvonalbeli külföldi előadóval játszott már együtt: DJ Duke, Nathan Cole, Sister Bliss, Alfredo, Funkstar De Luxe, Peter & Tyrone, Farley Jackmaster Funk, Jim ‘Shaft’ Ryan.

“Aki a sorok között már hallja a zenét, köztünk a helye”. Budapesten március 2-án a Living Room-ban és március 9-én a Genius Bar-ban Debrecenben találkozhatunk velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top