nlc.hu
Szabadidő
Oliver Shanti

Oliver Shanti

Oliver Shanti, a zene lélekfestõje. Egy különleges zenei varázslat, amely kiragad a hétköznapok szürkeségébõl és képzeletben egy misztikus világ mélységébe és magasságába repít.




Zeneszerző, zenész és producer – Oliver Shanti
(neve békét, békességet jelent) mindenütt otthon érzi magát, a pop, a soul, a rock és a tradicionális népzenék világában.


Egészen különönleges zenei repertoárral rendelkező zenész és producer, aki a legkülönbözőbb kultúrák megismerésével tölti életét – így válik a legkülönfélébb ethno-pop és világzene ismerőjévé és művelőjévé.





Cigány őseinek vére, a szabadság iránti határtalan vágya, a 60-as évek rock-& népzenéi, a hippi korszak „pörgős” stílusa nagy hatással vannak világnézetére és zenéjére, csakúgy, mint a Mesés Kelet és Közép-Ázsia életfelfogása és hitvilága. Mindig is azt a zenét kereste, amely megérinti az emberek lelkét, a szufizmus tanításai vezetik rá Olivert arra, hogyan használja úgy a hang erejét, hogy az az emberek lelkéig hasson.

Vonzódása a zenéhez, és az a zenei látásmód, amit a világ különféle kultúráinak megismerésével szerzett, alakítja ki egyedi zenei stílusát.
Oliver örök álma – egy globális és határtalan hangzásvilágba egyesíteni az egész világ zenészeit – válik valóra amikor barátaival megalakítja zenei formációját, melyet Oliver Shanti & Friends-re keresztelnek.

Circles Of Life – az élet körforgása a zene varázslatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top