nlc.hu
Szabadidő
Szerelem utolsó vérig

Szerelem utolsó vérig

Szerelem már volt elsõ és második vérig, most pedig lesz utolsó vérig is. A régi pár újra találkozik, egészen véletlenül, és nem is akármilyen kalandokba keverednek.





Az előző két nagysikerű film (Szerelem első vérig és Szerelem második vérig) főszereplője Füge, jelenleg DJ egy maffia által üzemeltetett diszkóban. Anyagilag függőségbe kerül, ezért a maffiózók őt is felhasználják kisebb-nagyobb ügyleteikben, bár Füge inkább kiszállna az egészből. Együtt él egy 18 éves lánnyal (Nina), aki a diszkóban táncol és énekel. A korkülönbség ellenére kapcsolatuk jónak mondható, főleg az erotika terén.





Fügének van egy kislánya (Fanny) valamelyik egynapos kapcsolatából. Füge imádja, gyakran van náluk megőrzésre. Fügére rákényszerítenek egy szegedi akciót, ahol egy ottani alvezérrel kell üzletet kötnie – mindenáron. Közben Ninát, aki rendkívüli szépség, egyre inkább felfedezik a fotósok, a divatszakma.





Füge, ahogy utazik le Szegedre, hogy teljesítse a megbízást, a vonaton véletlenül összetalálkozik Ágotával (aki az első két filmben a szerelme volt). Már 15 éve nem látták egymást. A lány Olaszországba ment férjhez egy nyomozóhoz. Most Gizike nénit (Jászai Joli) megy meglátogatni Szegedre, de a férjéhez is igyekszik, aki az Interpol megbízásából éppen ott nyomoz maffiaügyekben.

A találkozás után Ágota Fügével marad, vonzza régi szerelme és egy kaland ígérete, amely úgy érzi, kicsit kiemeli kissé egyhangú olaszországi családi életéből. Az izgalmakat meg is kapja, mert belekeveredik Füge maffiás ügyeibe, amit alig-alig úsznak meg.
A szerelem talán a régi, de az életük már egészen más.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top