nlc.hu
Szabadidő
DJ Roni

DJ Roni

Nem megszokott dolog, hogy egy alig 15 éves gimnazista srác már szakvizsgázott DJ, egy budapesti kereskedelmi rádió hétvégi mûsoraiban pörgeti a lemezeket, és emellett óriási bulikat tart a legkülönbözõbb szórakozóhelyeken. DJ Roni máris sztár!




Roni komolyabb érdeklődése a zenélés iránt egy tavalyi iskolai sítáborban kezdődött, ahová egyik tanárának barátja is elkísérte őket. A fiatalember hobbiszinten maga is lemezlovaskodott, és miután látta, hogy a srácnak mennyire tetszik a dolog, szívesen megmutatott neki néhány trükköt. Miután Roni hazajött, tovább tanulgatta a szakmát, és nemsokára megkapta első felszerelését, valamint beiratkozott egy tanfolyamra is.
 




Tehetsége és szorgalma eredményeképpen pedig hamarosan ott lapult zsebében a hivatalos OSZK vizsgát igazoló papír, ő lett Magyarország legfiatalabb DJ-je.

A fiatal DJ élete tehát igencsak megváltozott mostanában, de szerencsére sikerült az idejét úgy beosztania, hogy mindent meg tudjon oldani. Délelőtt az iskolapad a Dózsa György Gimnáziumban, délután gyakorlás, hétvégén pedig állandó esti műsor egy budapesti kereskedelmi rádióban, valamint különböző klubok közönsége előtt.

Az iskolát természetesen azért nem hanyagolja el, szívesen tanulja a történelmet és a humán tárgyakat, a fizika viszont nem tartozik a kedvencei közé. Tervei között szerepel a továbbtanulás, esetleg a jogi egyetemen, de még jó pár évig szeretné forgatni a lemezeket is.





Roni 2002. februárjában elkészítette első önálló mix albumát Sulimix címmel, amellyel leginkább a 11-18 év közötti korosztályt célozza meg. Az anyag természetesen olyan felvételeket is tartalmaz, melyeket a közönség nagy része is kedvel. A dalok kiválasztásában segítségére volt hazánk egyik legnépszerűbb DJ-je, Náksi Attila, akinek tanácsai, bíztatása sokat számítanak Roninak, és aki producerként is részt vett a munkálatokban.


A lemezen megtalálhatóak a mostani legnagyobb klubslágerek: Gigi D’Agostino-tól (L’Amour Toujours) ATB-ig (Hold You), táncolhatunk a Sylver Forever in Love című dalára, a Safri Duo Baya-Baya slágerére, valamint megtalálható rajta (először mixlemezen!) a Lasgo Something-ja, mely jelenleg a rádiós listák és a klubok kedvence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top