nlc.hu
Szabadidő
Súgó Csiga

Súgó Csiga

A Súgó országos színházi programmagazin 2002. január 21-én indította el internetes szavazását, melynek során Magyarország legnépszerûbb színészére adhatták le a szavazatukat az internetezõk.




A kétfordulós szavazás március 21-én zárult le, amikor eldőlt, hogy ki volt az a 12 színész, aki a legtöbb szavazatot kapta.

A több mint 15 000 szavazat alapján a közönség 12 legnépszerűbb kedvenceként Almási Sándort, Fekete Ernőt, Fullajtár Andreát, Hernádi Juditot, Koltai Róbertet, Kováts Adélt, Ónodi Esztert, Stohl Andrást, Szávai Viktóriát, Tóth Sándort, Törőcsik Marit és Szervét Tibort jelölte meg, aki a legtöbb szavazatot kapta, így a 2001. év legnépszerűbb színészeként ő vehette át a Súgó Csiga Díjat.







A díjazottak

A második Súgó Csiga Díjat a Színházi Világnap keretén belül rendezett gálán, 2002. március 27-én a Thália Színházban adták át. Az est házigazdája Udvaros Dorottya és Radnai Péter volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top