nlc.hu
Szabadidő
Nickelback

Nickelback

A NICKELBACK elindult az MTV “Campus Invasion 2K2" Turnéjára, hogy körbejárja az Egyesült Államok fõiskoláit - közben pedig a SILVER SIDE UP CD elérte a négyszeres platina eladást!!!




A lemez, mely a 2-ik helyen nyitott a SoundScan listákon tavaly szeptemberben, még mindig ott van a Billboard Top 200 első 15 helyezettjei között, és most már nemcsak a “How You Remind Me”, de a “Too Bad” is hatalmas sláger.
A turné első menete április negyedikén indult az arkansasi Tech University-n, és 15 iskolába fog eljutni.

Chad Kroeger (ének/gitár), Ryan Peake (gitár/vokál), Mike Kroeger (basszusgitár) és Ryan Vikedal (dobok) vendégei a Default, az Injected és a Starsailor lesznek. Ezután pedig a Jim Beam “Road to the Rackhouse” turnéra indulnak, ahol előzenekaruk az Alice In Chains-es Jerry Cantrell lesz projectjével.

Az album időközben már a tengeren innen is tarol: platina Svájcban és az Egyesült Királyságban, arany Ausztriában, Dániában, Németországban, Hollandiában és Dél-Afrikában. Ausztráliában az album dupla platina, a kislemez, a “How You Remind Me” pedig tripla platina!


Néhány helyezés az amerikai rádiós listákról:





“Too Bad”: #1 az Active Rock chart-on
#3 a Billboard Mainstream Rock Chart-on
#8 a Modern Rock Chart-on
az első 5 között van a Monitor Mainstream Rock-on és az első 10 között a Monitor Heritage Rock-on
“How You Remind Me”: a Billboard Monitor “Modern Rock”-on megdöntötte az “egyhetes leggyakoribb forgás” rekordját több, mint 3,100 játszással!

Otthon, Kanadában az idei Juno Awards jelöltek között van 4 kategóriában, és hazájukban szintén a négyszeres platina eladásnál tartanak. A díjátadó gálán, mely április 14-én lesz, fel is lépnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top