nlc.hu
Szabadidő
Fogyókúra az Interneten: nyolcadszor!

Fogyókúra az Interneten: nyolcadszor!

A tavasz közeledtével újra indul a HáziPatika.com internetes fogyókúra-programja. Az április 15-én kezdõdõ ingyenes program nem csak új ruhát öltött, hanem belsõleg is megváltozott. A legutóbbi programot, mely 2001. õszén indult több mint 3500 ember csinálta végig.




A tavasz közeledtével sokkal jobban odafigyelünk az alakunkra. Mondhatni ez természetes reakció, mivel tavasszal levetjük az előnyösen takaró télikabátot, és előkerülnek a lenge nyári ruhák, bikinik. A testsúlycsökkentés pedig nem egyszerű dolog. Hol az elhatározás, hol az akaraterő, hol pedig a segítség hiányzik hozzá. Sokak számára csak egy kis bátorítás szükséges, a közösség jótékony összetartó ereje, mely segítséget ad a célok eléréséhez. Az internetes fogyókúra Magyarországon egyedülálló interaktív vállalkozásként indult el 1999-ben. Azóta nyolcadik alkalommal indul útjára egyre nagyobb sikerrel.





A legutóbbi programon több mint 3500 ember vett részt, s csinálta végig sikeresen. A program célja a testsúlycsökkentés elősegítésén túl a tudatos, egészséges életmódra való nevelés.





A fogyókúraprogram oldalai megújultak, teljesen új köntösbe bújt a rovat. A külsővel együtt megújult a tartalom is. Az előző évekhez képest a mostani programhoz új recepteket és bevásárlólistákat készítettek az oldal alkotói. Az oldalon továbbra is megtalálható több interaktív szolgáltatás, pl. a BMI kalkulátor és a személyes adattábla, mely segítségével nyomon követhetjük a leadott kilókat.





A program teljesen ingyenes, nem kell mást tenni, csak fel kell keresni a www.hazipatika.com internetes oldalt, ahol április 15-ig bárki regisztrálhat a programra. A programra bejelentkezett látogatók személyes fogyókúrás programlapot kapnak, melynek segítségével nyomon követhetik súly- és egyéb méretváltozásaikat. A programtábla kitöltésével megkapják heti, pontos kalóriaértékekkel és receptekkel ellátott étrendjüket, továbbá az ajánlott, képekkel illusztrált mozgásprogramot. A program az előző évekhez hasonlóan most is öt héten keresztül tart, és hetente egy kiló biztos fogyást ígérnek a szervezők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top