nlc.hu
Szabadidő
Új sztármagazin az újságosstandokon

Új sztármagazin az újságosstandokon

A Best magazin színesen, olvasmányosan, kiváló minõségû papíron, mindazonáltal piacképes áron kívánja hétrõl-hétre bemutatni a legszélesebb érdeklõdésre számot tartó embereket és eseményeket. A magazin április 12-tõl, minden pénteken, 60 oldalon jelenik meg.




A Best magazin főképpen azoknak a 20-45 év közötti városi nőknek szól, akik amellett, hogy szívesen olvasnak a sztárvilág híreiről, szenzációiról, érdeklődnek a világ aktuális eseményei és a mindennapi hősök iránt is. A Best, ahogy alcíme – Amiről beszélnek – is mutatja, a világ legérdekesebb történéseiről és szereplőiről számol be naprakészen, köztük az olyan hétköznapi emberekről is, akik csak rövidebb időszakra kerülnek a figyelem központjába.






A Best magazin bevezetését a szintén a Sanoma Budapest portfólióhoz tartozó, nagysikerű Story magazin kiadása során megszerzett információbázis, szerkesztőségi tapasztalat és a sztárokkal kialakított kiváló kapcsolat, illetve az olvasók részéről mutatkozó hatalmas és széleskörű információigény tette lehetővé. A Best tartalmi és vizuális koncepcióját a magyar szerkesztőség dolgozta ki, Ómolnár Miklós főszerkesztő vezetésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top