nlc.hu
Szabadidő
Tagcsere a Scooter-nél!

Tagcsere a Scooter-nél!

A népszerû Scooter zenekarban tagcsere történt, a billentyûs Axel Coon-t a DJ producer Jay Frog váltotta fel. Axel már korábban elhatározta, hogy befejezi a Scootert, és saját terveit megvalósítva készít projecteket és remixeket.




A 25 éves Jay már korábban is többször helyettesítette Axelt a különböző turnékon, fellépéseken, úgyhogy könnyen belerázódott a dologba. Jay nemrégiben már bizonyított- első saját dala a “Pushin”, melyet a Kontor Records-nál adott ki, igazi klub sláger egész Európa szerte.


Korábban dolgozott együtt a Scooter-rel is, a Ratty és a Scooter közös “Living On Video”című felvételénél, és együtt készítették a “Ramp” mixét is, mely rögtön a megjelenés után a német Top 10-be került!

A Scooter legújabb sikervárományos kislemeze a “Nessaja”már Jay aktív közreműködésével készült, és a videoklipben is ő szerepel. Elkezdődött a “Harmadik Fejezet”…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top