nlc.hu
Szabadidő
Austin Powers visszatér

Austin Powers visszatér

A héten az utolsó jelenet is filmszalagra került a világ legidétlenebb szuperkémjének legújabb kalandjából: az Austin Powers 3. – Az aranyszerszám (Austin Powers in Goldmember, hazai bemutatató õsszel) forgatása befejezõdött.




Méghozzá legalább olyan idétlenül, amilyet a világ elvár Mike Myers-től. Austin Powers megformálója ugyanis az utolsó forgatási napon felkereste otthonában Ozzy Osbourne-t az egykori rockert, aki az utóbbi időkben saját életéből gyártott tévésorozattal került vissza a népszerűség csúcsaira. Osbourne állítólag valami nagy meglepetéssel készült jelenetére, és ez – ahogy a már vágási időszakra készülődő Myers megígérte – biztosan benne lesz a végső változatban. De nem ő az egyetlen zenész. Szintén felbukkan majd a filmben Birtney Spears, Quincy Jones, valamint a színészek közül Gwyneth Paltrow, Danny DeVito, Kevin Spacey; Michael Caine az idősebbik Powerst alakítja majd, Myers pedig magán kívül még vagy négy szerepet: egyebek között főellenségét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top