nlc.hu
Szabadidő
Gibson utolsó csatája?

Gibson utolsó csatája?

Remélhetõleg nem minden hír igaz. Mel Gibson-nal kapcsolatban nemrég olyan pletyka került napvilágra, hogy a színész azt tervezi, felhagy a színészettel, hogy idejét a rendezésnek és producerkedésnek szentelhesse.




A 46 éves Oscar-díjas akciósztár egy ausztrál újságban nemrég azt mondta:
– Kezdek megöregedni ehhez a sok ugrabugráláshoz. Nagyon szeretem, amit csinálok, de így sosem lesz időm komolyan foglalkozni a rendezéssel. Talán ezentúl csak akkor vállalok szerepet, ha valami igazán egészen különleges lehetőségről van szó. Egy biztos: a Katonák voltunk (We Were Soldiers, hazai bemutató: július 25.) elég különleges volt ahhoz, hogy Gibson elvállalja az amerikai egységek első komoly vietnami csatáját bemutató film főszerepét. A látványos akciójelenetekben bővelkedő izgalmas film így talán Gibson hattyúdala lesz, bár más hírek ennek ellentmondani látszanak: állítólag már megegyezett George Miller rendezővel, hogy ha minden úgy alakul, eljátssza a Mad Max 4. részét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top