Szabadidő

Gyermekfesztivál Szolnokon!

A Gyermekfesztivál Szolnokon már hagyományos Vakáció-nyitó program, azonban mi szeretnénk, ha nem csak szülõvárosunk gyermekei és családjai élveznék a két nap nyújtotta lehetõségeket, és várjuk az ország minden pontjáról érkezõ "kalandvágyó" családokat. Kezdõdjön a Gyermekfesztivállal az igazi nyár!




„A mai szülők mindig fáradtak, soha nincs idejük, mert sokat dolgoznak.” (idézet egy átlagos mai gyerektől) Sokat dolgoznak, hogy gyermekeiknek könnyebb és jobb élete legyen, hogy mindent meg tudjanak adni nekik, ami testi és szellemi fejlődésükhöz szükséges. A szociális és mentális fejlesztésükre pedig ott vannak a már jól bevált intézmények, a bölcsőde, az óvoda és az iskola.

A család azonban mégis a társadalom egyik legfontosabb egysége, mely a jövő nemzedékét hivatott kitermelni.

Rendezvényünk célja, a szülői munka segítése ötletekkel, praktikákkal, és a gyermekek szórakoztatva nevelése, a lehető legmagasabb színvonalon.





A Gyermekfesztivál kis vendégei persze ebből a nevelő, oktató, felvilágosító szándékból szinte semmit sem vesznek észre, egészen egyszerűen csak jót játszanak. A szülőknek pedig lehetőségük van arra, hogy csemetéikkel éljék át ezt a két napos kalandot. Igyekeztünk olyan játékokat, foglalkoztató programokat csatasorba állítani, amelyek a szülők számára is érdekesek és kipróbálhatók.

A helyszín, mely Szolnok szabadidős és sport centrumának tekinthető, számtalan lehetőséget készen kínál. A Tiszaliget, „Szolnok tüdeje”, egy a Tisza által körülölelt hatalmas park, rengeteg fával, és sok füves területtel. A fesztivál helyszínétől néhány méterre szálláslehetőséget is találnak a távolabbról érkezők (Diáktanya Szálló, Tiszaligeti sétány 10. Tel.: 56/413-588) .


Nézzük a tényleges programot:

Az idei Gyermekfesztivál a „kaland” jegyében zajlik. Mi a nagy kaland egy gyerek számára? – ez volt a fő kérdés. Nos mi ezekre gondoltunk:
Kalandpálya, Extrém park, Régészeti ásatás, Halászati bemutató, India ház – Kézművesek utcája, Állatsimogató, Totyogó játszótér, Játék sziget, Lövölde, Játszó-tér, Színpad – kalandorok klubja, Szülőmegőrző


Találkozunk, június 29-30-án, a szolnoki Tiszaligetben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top