nlc.hu
Szabadidő
Hugh már nincs egyedül

Hugh már nincs egyedül

A nagyérdemû eddig azon kacagott, hogy Hugh Grant nem talált magának komoly barátnõt, amióta szakított Liz Hurley-vel. Ennek azonban úgy tûnik, már vége!




Örömmel jelenthetjük: a brit sztárt a napokban egy gyönyörű francia hölgy társaságában látták egy elegáns antibes-i üdülőhelyen. A szemtanúk szerint Grant olyan hévvel rajongta körül barátnőjét, hogy alkalmi kapcsolatnál biztosan többről van szó.

A nevük elhallgatását kérő informátorok különösen értékelték, hogy Grant milyen odaadóan gondoskodott partnere kényelméről: úszás után gyorsan törülközőbe bugyolálta, gondosan bekrémezte a hátát, és folyamatosan szórakoztatta.





A sztár az utóbbi időben nem rejtette véka alá, hogy Sandra Bullock segítségével keres magának partnert. Az amerikai színésznő, aki jó barátja a 41 éves Hugh-nak, elhatározta, segít rajta: megígérte neki, hogy körülnéz, és összehozza valakivel. Úgy látszik azonban, Grant mégsem olyan félszeg, mint azok a figurák, amelyeket rendre rábíznak, és boldogul egyedül is a nőkkel. A brit színésznek egyébként sem lehet oka panaszra, mert legújabb, Egy fiúról című filmjét nagyon dicsérik a kritikusok.

„Grant szokatlanul jó formában van – írja egyikük – , szakít a korábbi klisékkel, és olyan figurát alakít, akit éppen a hibái miatt kedvelünk.” Az Egy fiúról, amelynek producerei korábban a Bridget Jones naplóját vitték sikerre, 2002. szeptember 26-ától látható majd a hazai mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top