nlc.hu
Szabadidő
Ben Affleck visszavág

Ben Affleck visszavág

Fej fej mellett haladnak az amerikai toplistán Ben Affleck, illetve Matt Damon új filmjei, A rettegés arénája és A Bourne-rejtély.

A két jóbarát kapcsolatát nem befolyásolja, hogy ezúttal konkurens filmekkel mérkőznek meg a mozikban, olyannyira nem, hogy ismét közösen készülnek forgatókönyvet írni. (Egyszer már bejött nekik: a Good Will Huntingért Oscart kaptak.) Azért persze mindketten tesznek szarkasztikus megjegyzéseket a másik filmjére.





„A rettegés arénájában a világ jövője forog kockán, A Bourne-rejtély meg ugyebár csak egy srác magánügyéről szól. Ez azért nagyságrendi különbség.” – mondta nemrégiben Ben. „Azt hiszem, Bourne simán leverné Jack Ryant, ha találkoznának, hiszen az általam alakított figura képzett gyilkos, Ryan meg afféle szobatudós, akiből a szükség csinál botcsinálta hőst – vág vissza Matt. – Persze egy kicsit azért aggódom, mert Ben nemsokára egyenlíteni fog: következő filmjében már ő is legyőzhetetlen szuperhőst játszik majd…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top