nlc.hu
Szabadidő
Bõvérszálló

Bõvérszálló

Dave (Barry Watson), Adam (Michael Rosenbaum) és Doofer (Harland Williams) számára csupán egyetlen út maradt, hogy újra a fiúk közé tartozhassanak: ha egy idõre lányokká vedlenek át.




A Bővérszálló hősei hímsoviniszta aranyifjak, akiket – miután belekeverednek egy lopási ügybe – kihajítanak a fiúkollégiumból, és akik számára ezek után egyetlen remény marad a túlélésre: a Delta Omicron Gamma lányközösség kollégiuma. Egy cseppnyi smink, egy harisnya és némi „tartalom”, s a kollégium hölgylakói máris új társakat üdvözölhetnek Daisy, Adina és Roberta – vagyis a jól álcázott triumvirátus – személyében.





A terv be is válik, ám Dave-ben olthatatlan szenvedély gyúl Leah (Melissa Sagemiller), a közösség vezetője iránt. A fiúk szembesülni kénytelenek a másik fél életével, amikor visszahull fejükre minden bűnük, melyet elmúlt kapcsolataik során elkövettek. Dave pedig válaszút elé kerül: hogyan tartsa meg „Daisy” legjobb barátnőjét úgy, hogy mindeközben férfiúi énje is beteljesülést nyerjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top