nlc.hu
Szabadidő
Ben és Jen – járnak vagy sem?

Ben és Jen – járnak vagy sem?

Alaposan felment az ázsiója Ben Afflecknek, amióta új filmje, A rettegés arénája (The Sum of All Fears – hazai bemutató: 2002. augusztus 8.) az évad egyik legsikeresebb produkciójának bizonyult.





A sztárok árfolyamát nemcsak dollármilliókban, hanem a hírbe hozások számában is mérik, s e tekintetben Bennek igazán nem lehet oka panaszra. Hol vannak már azok az idők, amikor a sajtó sandán arra célozgatott, hogy régi barátjával, Matt Damonnel talán túl közel állnak egymáshoz…





Legújabban Jennifer Lopezzel hozzák hírbe, akivel együtt játszott a Gigli című filmben, s nagyon jól kijöttek egymással. Azóta is fel-felbukkantak együtt a nyilvánosság előtt, ami kiváló táptalaj a pletykák számára. Ben és Jen persze tagad, ami természetesen még semmit nem jelent. A legjobban nyilván Lopez mulat a dolgon, mert amióta kiadta az útját férjének, Chris Juddnak, már Ralph Fiennesszal és volt élettársával, Puff Daddyvel is összeboronálták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top