nlc.hu
Szabadidő
Affleck: “Gyerekek, meneküljetek!

Affleck: “Gyerekek, meneküljetek!

Igen sokrétû tapasztalatokkal gazdagodott Ben Affleck A rettegés arénája (The Sum of All Fears – hazai bemutató: 2002. augusztus 8.) címû akcióthriller forgatásakor.




Az még csak hagyján, hogy két hetet tölthetett Langleyben, a CIA főhadiszállásán, hogy minél hatásosabban alakíthassa a kémszakmába még csak éppen belekóstoló, fiatal Jack Ryant, de egy kicsit franciául is megtanult.

Erre azért kerülhetett sor, mert a produkciót jórészt Montrealban forgatták, és a helyi stáb a szárnyai alá vette Bent, hogy nyelvileg is eligazodhasson a kanadai francia nyelv rejtelmei között. Az ifjú sztár annyira belejött a helyi dialektusba, hogy nyugodtan elmehetett



vásárolni, mert meg tudta magát értetni a helybéliekkel. Nagyjából…

Mégsem szállt fejébe a dicsőség! Amikor a forgatás végeztével sajtótájékoztatót tartott Montrealban, hajlandó volt ugyan franciául megszólalni, de előtte előzékenyen felkérte a jelenlévőket: a gyerekeket menekítsék ki a teremből, nehogy megálljanak a növésben szegények…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top