nlc.hu
Szabadidő
Folytatódhat A Bourne-rejtély

Folytatódhat A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély (The Bourne Identity – hazai bemutató: október 17.) hatalmas sikere nyomán az alkotók már azt fontolgatják, hogy elkészítik a folytatást is.





Matt Damon, a címszereplő nem emel kifogást, sőt. „Annyira belejöttem az akcióhős szerepébe, hogy újra szeretnék támadóállást fölvenni. A Bourne-rejtély arról szól, hogyan találja meg identitását egy amnéziás szupergyilkos. A folytatás azt mutathatná be, hogy miután ez az ember rájött, kicsoda ő, és mit keres ezen a világon, megpróbál valamit kezdeni ezzel a tudással. Igazi emberi dráma elmesélésére nyílna lehetőség, és persze még több koponyalékelésre meg lövöldözésre, amit, mi tagadás, marhára élveztem.”





Nem vélekedik erről másképpen Doug Liman rendező sem, akiről köztudott, hogy ritkán rejti véka alá a véleményét. „A Bourne-rejtély elkészítése hihetetlen lidércnyomás volt, de szívesen belevágnék egy újabb történetbe. Én a független filmből jöttem, ahol kis stábok forgatnak kevés pénzből, úgyhogy föl kellett kötnöm a gatyámat, amikor ezt a drága, szélesvásznú mozit vezényeltem. Ahhoz sem voltam hozzászokva, hogy a jelenetek negyedét újra kell forgatni, attól meg végképp lehidaltam, hogy a stúdió szó nélkül hozzám vágta azt a pénzt, ami még pluszban kell hozzá. Szóval az egész olyan, mint amikor az ember egy Mini Morrisból átszáll egy tizennyolc-kerekű kamionba – de éppen ezért felemelő érzés!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top