nlc.hu
Szabadidő
Scooby Doo csizmája

Scooby Doo csizmája

Egy hollywoodi szuperprodukció forgatása közben minden fõszereplõ körül legalább három segéd várakozik állandóan. Az asszisztens mellett bevetésre készen várakozik a fodrász és az öltöztetõ is, és ez csak a minimum.





A nyár nagy őrülete, a Scooby-Doo – A nagy csapat (hazai bemutató: augusztus 15.) forgatásán sem volt más a helyzet. Ám az egyik főszereplő, a platinaszőke Sarah Michelle Gellar nem várt segítségre. Ahányszor felhangzott a felvétel végét jelző „Köszönöm, ennyi!” kiáltás, ő azonnal leült a földre, és szélsebesen igyekezett megszabadulni a jelmezétől.





A vígjátékban szereplő kísértetvadászok ugyanis a hatvanas évek tarka-barka ruháit viselik, és Gellarnak egyebek között egy extramagasszárú, magastalpú lila csizma jutott. Ez volt az a darab, amit a huszonöt éves sztár a lehető legkevesebb ideig szeretett volna viselni. – Két okból utáltam a csizmát – nyilatkozta később –, egyrészt, mert hihetetlen forróság volt a magas lakkszárban. Másrészt, nagyon szégyellem a térdemet. Szerintem nem túl szép, és ez a csizma ahhoz már nem volt elég magas, hogy a térdkalácsomat is elrejtse. A szoknyám viszont nem volt elég hosszú. Azért a filmen remélem úgy fog látszani, mintha jól érezném magam így lilacsizmásan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top