nlc.hu
Szabadidő
Ikertalálkozó Ercsiben

Ikertalálkozó Ercsiben

2002. augusztus 18-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Ercsi város önkormányzata az Országos Ikertalálkozót, melyre szeretettel vár minden érdeklõdõt. A találkozó keretein belül zajlik az Ikerszépségverseny is - egyelõre csak hölgyek részvételével.





A rendezvény fő támogatója Ercsi város önkormányzata. Az ötlet egy helybéli család – Bíróék – fejében született meg. Az ötletgazda Bíró Attila, aki szintén ikerlányokat nevel.

A rendezvény az évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és a résztvevők száma is egyre nő; az elmúlt években több ezren érkeztek az ország minden tájáról. Az idén előreláthatólag ötszáznál is több ikerpár – s velük együtt családjuk és barátaik – tisztelik meg a találkozót.

Mára hagyománnyá vált, hogy az ercsi búcsú környékén szervezik meg az Ikertalálkozót. Idén e két rendezvény egy napra esik, ráadásul mindkét helyszín a Duna-parton van, így az Ikertalálkozó közönsége részt vehet egy hamisítatlan búcsúi sokadalomban is.





A program:


7:00-9:00: Gyülekezés az Eötvös József Művelődési Házban
9:40-kor majorettes levonulás a Duna Partra
10:00 Bátki József polgármester megnyitója
10:10 Paksi Koktél Artista stúdió bemutatója
11:00 Tánccsoportok bemutatója
Közben főzőverseny, délben Tarnai Kiss László magyarnótákat énekel
13:00 Zenés bábműsor
14:00 Játékos ügyességi versenyek
14:30 Iker-Ki mit tud
15:30 Néptánc bemutató
16:00 Ikerszépségverseny
19:00 Ihos József műsora
20:00 Pa-Dö-Dő koncert
21:00 Tűzijáték

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top