nlc.hu
Szabadidő
Az akciófilmek hatása a sperma népszerûségére

Az akciófilmek hatása a sperma népszerûségére

Az már korábban kiderült, hogy a spermabankokhoz forduló amerikai hölgyek leginkább Matt Damont kérnék fel donornak, mivel olyan fiúsan jóképû legény.




Amióta viszont kasszasiker lett a Damon főszereplésével készült A Bourne-rejtély (The Bourne Identity – hazai bemutató: 2002. október 17.), még többen nyilatkoznak úgy, hogy az ifjú sztár lehetne a tervezett gyermek ideális apja. „Leginkább az tetszik benne, ahogy egyre férfiasodik – árulta el az egyik hölgy. – Az első filmjeiben még tényleg olyan volt, mint egy kissrác, A Ryan közlegényben még sírva is fakadt, mostanra viszont olyan hős vált belőle, aki nemcsak szórakoztatni tudja a nőt, de meg is védi, ha kell.

Szeretem a romantikát meg minden, de nem tagadom, hogy A Bourne-rejtélyt az akciójelenetek miatt néztem meg háromszor. Matt vagy tényleg megtanult kungfuzni (valójában az egyik fülöp-szigeteki harcművészeti stílus fogásai láthatók a filmben – a szerk.), vagy nagyon jól eljátssza, hogy tud; mindenesetre le voltam nyűgözve.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top