nlc.hu
Szabadidő
Hugh Grant anyukája borotvájával vagdalta magát

Hugh Grant anyukája borotvájával vagdalta magát

Újabb gyermekkori titkába engedett betekintést Hugh Grant, akitõl korábban megtudhattuk, hogy annak idején szülei nagy bánatára szívesen ivott vécétisztító folyadékot.




A minap arról kérdezték, hogyan építette fel az Egy fiúról főhősének karakterét, aki kénytelen összebarátkozni egy kisfiúval. „Ennek a kissrácnak, Marcusnak a figurája ismerős volt számomra, mert hajdani önmagamra emlékezetett, úgyhogy meg tudtam érteni, hogyan érez – mesélte Grant. – Marcust is élénken foglalkoztatja a titokzatos gyengébbik nem, akárcsak engem akkor – no meg persze most is… Emlékszem, ennyi idős koromban nem találtam magamat eléggé vonzónak és férfiasnak, ezért egyszer nagyon megörültem, mert rögbizés közben kaptam egy nagyot a képemre, és lila lett a fél arcom. Büszkén mászkáltam vele, és úgy tettem a lányok előtt, mintha valamilyen nagy bunyóban szereztem volna.

Aztán lelapult a daganat, és megint nyápicnak éreztem magam. Gyorsan megtaláltam a megoldást: egyik este a fürdőszobában fogtam anyukám borotváját, amivel a lábát szőrtelenítette volt, és csinos vágást ejtettem az arcomon. Ez jóval hatásosabb volt a lányok körében, ráadásul sokkal tovább tartott, amíg meggyógyult. Azóta se tudtam ilyen olcsón megúszni a csábítást…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top