nlc.hu
Szabadidő
Félrelépõk kézikönyve

Félrelépõk kézikönyve

Igazi könyvcsemegét ajánlunk mindenkinek, akár félrelépett már, akár csak tervezi, akár még azt sem. Hiszen sosem lehet tudni…




Dr. Grád András jogász-pszichológus sokévi tapasztalatára építve írta meg ezt a művet. Tapasztalatait pedig van mire alapoznia, hiszen tíz éven keresztül nem kevés házasságot bontott fel. Jó néhány indokkal, okkal találkozhatott hát. Ezekről pedig nem árt nekünk is tudni.

A könyv nem ítél el, nem támogat. Nem is csak és kizárólag a félrelépésekről szól, hanem a kapcsolatok megromlásának veszélyeiről is.
A három részből álló mű első fejezete a kapcsolatra leselkedő veszélyeket taglalja. Jó például ha tudjuk, hogy szüleinktől milyen távolságra költözzünk, hogy milyen társat találjunk, és arra sem árt felkészülni, hogy a szerelem tényleg sötét verem.

A második részben a félrelépés minden csínyját-bínját kitanulhatjuk. (Jó ezekről tudni. Nem csak a félrelépőnek, hanem a gyanakvó párnak is!) Az életből vett példák a legmegdöbbentőbb lebukási módokat illusztrálják.

A harmadik rész már a véget mutatja be. A válóperes bíróság előtti huzakodás tárgya a közös gyerektől a csipketerítőig bármi lehet.


A könyv tudományos igénnyel, közérthető stílusban mindenki által élvezhetően taglalja a problémát, ami már az ókor óta létezik, és valószínűleg nem is szűnik majd meg soha. Valóban nem árt tehát felkészülni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top