nlc.hu
Szabadidő
100 kérdés a fitneszrõl

100 kérdés a fitneszrõl

Valószínûleg a legtöbb háztartásban megtalálható egy-egy fitnesz kazetta Norbitól. Most pedig kezünkben tarthatjuk 100 kérdés a fitneszrõl címû könyvét, amiben többek között diétás recepteket és étkezési tanácsokat is találunk.





“A fogyókúra és az életmódváltás minden tapasztalatlanságomból adódó kínját megéltem, amíg a siker bekövetkezett. A tudás továbbadásának is minden nehézségét megtapasztaltam. Kipróbáltam minden meghirdetett módszert és a tapasztalatom a Ti több tízezer leveletekkel erősödött. Nem hiszem, hogy amit mondok, az az igazság alapköve, mert nem hiszek az általános igazságban, de minden lépésemet és minden szavamat egy szándék vezérli: Legyen értelme, hogy voltam, tettem és segíthettem Neked!” (Schobert Norbert)

Schobert Norbi Kelet-Európa leghíresebb, és egyben legnépszerűbb fitneszmestere. Életvezetése és életigenlése már eddig is generációknak adott hitet ahhoz, hogy megváltoztassák életformájukat anélkül, hogy bármilyen gyötrelmen átesnének. Norbi új életet lehelt a tömegsportba, egy mozgalmat indított el, amelynek következtében százezrek kezdték el megreformálni életüket. A 100 kérdés a fitneszről című könyve a modern életvezetés bibliája lehet azoknak, akik hisznek a mozgás hatalmában és felszabadító erejében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top