nlc.hu
Szabadidő
Szenzációs cseh filmújdonságok a Toldi moziban

Szenzációs cseh filmújdonságok a Toldi moziban

Szeptember 26. és 29. között rendezik meg a Toldi moziban a Cseh Filmhetet, ahol minden érdeklõdõ megtalálhatja a neki való mozit a Kisvakondtól az újdonságokig.






Út a városból
A Toldi moziban 2002. szeptember 26-29. között rendezik meg a Staropramen Cseh Filmnapokat. A különleges cseh hangulatot idéző filmek az elmúlt egy-két év legsikerültebb alkotásai, amelyek igazi csemegét jelenthetnek a hazai filmrajongók számára.

Az eredeti nyelven, magyar szinkronfordítással látható filmek igazi élményt nyújthatnak azoknak is, akik érdeklődnek a cseh kultúra iránt, illetve akik emlékeznek még a korábbi, legendás cseh filmekre.







Magányosok
Program:

Szeptember 27. 19.00 Út a városból
Szeptember 27. 21.00 Magányosok
Szeptember 28. 19.00 A félkegyelmű visszatér Szeptember 28. 21.00 Vadméhek

A gyerekek kedvenc figurája, a Kisvakond is visszatér egy matiné-előadás keretében, szeptember 28-án délután 3 órától, míg szeptember 29-én délután 3 órától más cseh rajzfilmek is láthatók.








Kisvakond
A filmek mellett a „Nem tűntünk el Európából” című cseh képzőművészeti kiállítás anyaga is látható szeptember 26-tól október 9-ig a Toldi mozi (Budapest. V.ker. Bajcsy-Zsilinszky u. 36-38.) aulájában.
Ezen kívül szeptember 28-án 17 órától Farkasházy Tivadar olvas fel cseh szerzők műveiből, Hašek és a sör címmel.
A Filmnapok indításaként a cseh Bonton Filmforgalmazó Vállalat tart szakmai érdeklődők számára bemutatót.

A Filmnapok díszvendége lesz szeptember 28-án Pavel Liška A félkegyelmű visszatér és a Vadméhek főszereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top