Szabadidő

Feltámad a Beatles!

1962 október 10. Pontosan negyven évvel ezelõtt ezen a napon egy piciny lemezboltban, Liverpoolban megvették az elsõ Beatles lemezt, a Love Me Do-t. A magyar Beatles - Gyõri Péter, Forgács Péter, Incze József és Mikó István - úgy döntött, hogy ennek örömére csapnak egy hatalmas koncertet október tizedikén este a Széchenyi-kert öreg fái alatt.

Az alaphangulattal nem lesz gond, hiszen Forgács Péter óriási lendülettel beszél a készülő muriról.







Mikó István
– Mikor kezdődik a koncert?

– Csütörtök este héttől már lehet bemelegíteni a hangszálakat és a lábizmokat. Mivel a szabadba tervezzük a koncertet, aki nem bír magával, akár táncra is perdülhet, de az sem baj, ha csak velünk fújja a jól ismert nótákat. Azért az nem árt, ha a Beatles rajongók melegebb öltözetben jönnek, mert a jó időt nem garantáljuk, de a remek hangulatot mindenképp. Ha mégis eleredne az eső, akkor sincs baj, csak előbb kimelegszünk. Ugyanis akkor fedett helyen, a Sörözőben csapunk a húrok közé.








Forgács Péter
– A megfáradt torkokat nem árt öblögetni.

– Azzal sem lesz gond, hiszen a Széchenyi Sörözőben minden adott ehhez. Készülnek sörrel, virslivel és egyéb finomságokkal, úgyhogy aki éhes, szomjas lesz fokozhatja az érzékszervek örömét. Egyébként itt szoktunk összeröffeni haspárti színészkollégáimmal minden hónap utolsó keddjén egy kis főzőversenyre. A legjobb étel természetesen felkerül az étterem étlapjára, úgyhogy elfogultság nélkül mondhatom a konyhájuk is fantasztikus.








Győri Péter
– Milyen hosszú lesz az este, érdemes takarót vinni?

– Remélem arra nem lesz szükség, már a bulis hangulat miatt sem. Két órát tervezünk szünet nélkül, de az kivételes lenne ha ráadások nélkül megúsznánk. Annyi slágert játszunk, hogy akár hajnalig is eltarthatna a muri. Ráadásul mindegyikünk hihetetlenül szereti ezeket a számokat, így biztos vagyok benne, hogy amíg a közönség tapsol, addig mi énekelünk.








Incze József
–  A jegyár is ilyen barátságos?


– Mindenképpen. Kilencszázhatvankét forint. Gondolom kitaláltad, hogy miért éppen ennyi. Egyszóval a barátságos jegyárak, a slágerek és a nagyszerű hangulat garantált. Mikó István, Győri Péter, Incze József barátommal szeretettel várjuk a régi- és az új Beatles rajongókat.







Jegyek vásárolhatók: 

Központi Jegyiroda, VI. kerület, Andrássy út 15.
Telefon: 312-0000
A helyszínen: XIV. kerület, Állatkeri út 9-11., Széchenyi Söröző

Győri Péter honlapjának címe: www.szinhaz.hu/gyoripeter/
Forgács Péter honlapjának címe: www.extra.hu/forgacspeter/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top