nlc.hu
Szabadidő
A Szépség és a Szörnyeteg

A Szépség és a Szörnyeteg

Walt Disney-ék romantikus, gyönyörû meséje immár haza is vihetõ. Nem csak gyerekeknek!




A kedves, melegszívű Belle egy kis francia falucskában él édesapjával, akit egy nap foglyul ejt a szomszédos elátkozott kastély szörnyű ura. Hogy kiszabadítsa apját, Belle önkéntes rabságot vállal a fenevad otthonában, ám legnagyobb meglepetésére barátokra lel elvarázsolt otthona életre kelt tárgyaiban. Segítségükkel lassan rájön, hogy a látszat csal: a szívtelennek hitt szörnyetegbe sokkal több érzés szorult, mint saját udvarlójába, az erőszakos és nagyképű Gastonba.





A Szépség és a Szörnyeteg, Walt Disney legsikeresebb és egyik legelbűvölőbb meséje, az első egész estés animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriában.

A csodálatosan megrajzolt, szeretnivaló figurákkal teli romantikus alkotás az elragadó zenéjéért kapott két Oscar-díj mellé három Arany Glóbusz- és két Grammy-díjat is begyűjtött, amely bizonyítja, hogy nemcsak a családokat, de a szakma kritikusait is elbűvölte e varázslatos történet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top