nlc.hu
Szabadidő
Cruise lesz az utolsó szamuráj

Cruise lesz az utolsó szamuráj

Azok, akik a közeljövõben látogatóba indulnának Tom Cruise-hoz, készüljenek fel: a sztár a házon kívül lesz: a következõ hónapokat Japánban tölti.




Edward Zwick rendező ugyanis őt kérte fel, hogy vállalja el a főszerepet új filmjében, Az utolsó szamuráj-ban, amely a 19. századi császári birodalomban játszódik.

Cruise Steven Spielberg kalandos jövővíziója, a Különvélemény után a nem kevésbé kalandos múltba látogat. Az 1870-es években játszódó forgatókönyv szerint a császár egy amerikai katonatisztet hívat országába, hogy ő képezze ki hadseregét a hadviselés modern szabályaira – és így ő fojtsa el a hagyományokat védő szamuráj katonák lázadását.

Algren kapitány miközben igyekszik végrehajtani feladatát a szamurájok egyre nagyobb tisztelőjévé válik, és így két világ közé kerül: nem tudja, kivel harcoljon és kit védjen.

A filmet készítő Warner Bros. október 10-re tűzte ki a japán forgatás kezdetét: a harci jelenetek és a nagytotálok legtöbbjét itt veszik fel, de kéthónapos munka után a stáb Új-Zélandon majd a Los Angeles-i stúdiókban folytatja a munkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top