nlc.hu
Szabadidő
Erik Truffaz Band

Erik Truffaz Band

Az Erik Truffaz Ladyland Quartet, amely már koncertezett a zenerajongó közönség nemzetközi tábora elõtt, most a hazaiak elõtt is megteszi.




A Jazz Turbulence rendezvénysorozat a budapesti Citadella tetőkertjében idén augusztusban nagy sikerrel lezajlott fesztivál, a Jungle Jazz Weekend, valamint DJ Krush Planetárium-beli albumbemutató estje után ismét kiemelkedő zenei eseménnyel kedveskedik a zenebarátoknak. Aktuális rendezvényünk is célunkat szolgálja, amely a Magyarországon is egyre erősebben kialakuló műfaj, illetve sokkal inkább zenei perspektíva, a nu jazz, illetve a jazz-hez kapcsolódó, abból merítő modern zenei irányzatok képviselése és bemutatása. E célunk egyre inkább megvalósulni látszik: rendezvényeink az elmúlt években a stílus hazai legrangosabb eseményeivé nőtték ki magukat (a fent említetteken kívül pl.: Jazz Turbulence Festival –2000; Dzihan & Kamien – 2001; ’Bomb The Jazz’ klubestek – 2001-2002).

Ennek megfelelően alakul őszi programunk is: november 1-jén a legpatinásabb jazz-kiadó, a Blue Note egyik legkeresettebb zenekara, a svájci-francia Erik Truffaz és Ladyland kvartettje látogatnak hozzánk Budapestre. A koncert és a hozzá kapcsolódó est helyszíne ezúttal a Nemzeti Táncszínház Galériája.

Fellépők:
– Erik Truffaz Ladyland Quartet feat. Mounir
(Blue Note / CH – Genf)
– Erik Truffaz – trombita
– Michel Benita – nagybőgő
– Philippe Garcia – dobok
– Manu Codija – gitár
– Mounir Troudi – ének

– Tilos Kvintett:
(Tilos Rádió / H – Budapest)
– Palotai Zsolt (Tilos Rádió / H – Budapest)
– Haze (Tilos Rádió / H – Budapest)
– Suhaid (Jazz Turbulence / H – Budapest)
– Márkos Albert – cselló (Tilos Rádió / H – Budapest)
– DJ Mango (Gimme Shut / H – Budapest)

Kapunyitás: 20.00h; zárás: 02.30h

Jegyek korlátozott számban kaphatók: elővételben 3600, a helyszínen pedig 4000 forintért.

Elővételi helyek:
– Deep Music Depo (Bp. Ix. Tompa u. 3.)
– Vista Kávéház – Pocokmédia (VI. Paulay Ede u. 6.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top