nlc.hu
Szabadidő
Tudatlan tündérek

Tudatlan tündérek

Olasz-francia film, amelyben férje halála után a feleség különös titokkal szembesül. Készülj fel mindenre!




Antonia (Margherita Buy) és Massimo (Andrea Renzi) a középiskola óta szeretik egymást, és több mint egy évtizede élnek boldog házasságban egy elegáns, római kertvárosi villában. Massimo azonban meghal egy autóbalesetben, Antonia pedig mély gyászba zuhan és képtelen rendes kerékvágásba zökkenteni életét. Dolgozni nem jár, elhanyagolja a barátait és a kollégáit, teljesen bezárkózik fájdalma falai mögé. Aztán megpróbál kiegyezni a veszteséggel, kezdi átvizsgálni a férfi holmijait és közös életük emlékei után kutat. Massimo irodájában egy festményre bukkan, hátán egy felirat – Fate Ignoranti -, és az ajánlásból rádöbben, hogy férjének szeretője volt.





A felfedezés felrázza bénultságából, és nyomozni kezd az ismeretlen után. Csak egy vezetéknevet és egy lakcímet tud, de ez is elég ahhoz, hogy eljusson a házhoz, ahol újabb meglepetés éri. A szerető ugyanis nem nő, hanem egy férfi, Michele (Stefano Accorsi).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top