nlc.hu
Szabadidő
A Scooter itt járt!

A Scooter itt járt!

Bizonyára sokan hallottak a sajnálatos módon meghiúsult debreceni Scooter koncertrõl, amikor egy nappal a meghirdetett fellépés elõtt kellett közölni a rajongókkal: a Scooter mégsem jön. Aztán késõbb…




A Record Express nagy fába vágta a fejszéjét, amikor úgy gondolta: kárpótolja a több ezer rajongót egy frenetikus élő Scooter koncerttel. A több éves jó kapcsolatnak – már-már barátság – köszönhetően H.P., Rick és Jayfrog gondolkozás nélkül igent mondtak a felkérésre, hogy 2002. október 19-én – három év után először – élő koncerttel örvendeztessék meg a magyarországi fanatikusokat!

Nem csoda tehát, hogy az esemény napján már kora délután rajongók hada lepte el a Hajógyári-szigetet, akik a hűvös idő ellenére is türelmesen várták kedvenceiket, sőt: a tervezettnél órákkal korábban kellett a helyszíni pénztárt megnyitni.





Miközben ők odakint várakoztak, a rendezvénycsarnokban a kiadó (és egyben szervező cég) dolgozói azon izgultak, hogy H.P. Baxxter, az együttes frontembere képes lesz-e egyáltalán este színpadra lépni. Ugyanis percekkel korábban derült ki, hogy egy két nappal azelőtti autóbalesetben elrepedt két bordája.

Az orvos szigorúan megtiltotta az énekesnek, hogy színpadra álljon az elkövetkezendő hetekben, de ő ragaszkodott hozzá, hogy megtartsák a magyarországi koncertet, hiszen nem akart hiteltelenné válni a rengeteg hazai rajongó előtt.

A koncert helyszínéül szolgáló Events Hall kapuit 21 órakor nyitották ki, melyet a rajongók hangos visszaszámlálással követeltek, és amint a kapuk megnyíltak előttük, megrohamozták az első sorokat. A sztárfellépő előtt a Skyland és Magyarország legnépszerűbb DJ párosa, Náksi Attila és Brunner Zsolt melegítették be a tömeget.





Fél egykor végre kigyúltak a fények, és H.P., Rick és Jayfrog kirobbantak a színpadra, és hogy bebizonyítsák, hogy imádják magyar rajongóikat, olyat tettek, melyre öt éve nem került sor egyetlen fellépésükön sem: néhány szerencsés embert a közönségből felhívtak a színpadra, hogy ott tombolhassák végig az utolsó néhány dalt!

Az utolsó dallal azonban még nem ért véget a show: a német techno-királyok a színpadon átvették a jól megérdemelt platinalemezt, melyet a „Push the beat for this jam” c. válogatásalbumért kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top