nlc.hu
Szabadidő
Télapu imádja a pocakját

Télapu imádja a pocakját

Minden színész mást szeret a filmjében. Tim Allen azonban mindenkit meglepett, amikor a Télapu 2. – Veszélyben a karácsony! címû filmben leginkább a pocakjához húzta a szíve.




Allen nem bájos partnernőjét, Elizabeth Mitchell-t, nem a forgatáson őt körülvevő mű rénszarvasokat és krampusznak maszkírozott valódi gyerekeket jelölte meg legkedvesebb partnereként, hanem – a pocakját.
– Nincs fantasztikusabb érzés annál, mintha az ember kipróbálhatja, milyen lenne, ha más lenne – nevet Tim Allen – ezért is lettem színész. Ebben a filmben vagy négyféle pocakom volt, nagy, kicsi és közepes, és én kipróbálhattam az elhízás és fogyás összes szakaszát, anélkül, hogy fogyóznom vagy hízókúráznom kellett volna.





Reggel felcsatolták a hasam, és attól fogva másnak kellett bekötnie a cipőfűzőmet, este lecsatolták, és újra könnyed és ruganyos voltam. Imádtam Télapu lenni, iszonyúan élveztem a pocakom. És ez még nem jelenti azt, hogy ne vettem volna észre, hogy az egyik legcsinosabb amerikai színésznőt csókolhatom meg a film végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top