Szabadidő

Új Ákos-album

Ákos sikeres és produktív. A magyar könnyûzene élvonala. Most az Ákos produkciós iroda az Ákos-széria újabb darabját jelentette meg Új törvény címmel.

Hogy telik az idő!? Nem is gondolnánk, hogy Ákos tizedik önálló szólóalbumával rukkolt elő, szinte látom magam előtt, amikor…de hagyjuk a szentimentális felhangokat. Inkább pendítsünk meg ironikusakat, miként az énekes tette az album címével kapcsolatban, mikor megjegyezte: az Új törvény, mint általában a lemezek címei, most sem jelent semmit. Mi tudjuk, hogy a sztár csak tréfált: az új törvény az album egyik – feltehetően legjobb – dalának a címe.





A dal a fogyasztói társadalom kritikáját adja, az emberét, aki falánkan fogyaszt, messze a szükségletei fölött. Ákos ezzel az eddigi intellektuálisabb, gondolatibb zenei hagyományait folytatja, ellenpontozva a kozsózenekarok primitív, rózsaszín világát. Ennek nagyon örülünk. A videó anyagát a Terror Házában vették fel – fekete-fehérben. Minden látható és hallható a zenei rádió- és tévécsatornákon.

A dedikálásról már lekéstetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top