nlc.hu
Szabadidő
A nyakék hazai pályán

A nyakék hazai pályán

Azt hihetnénk, hogy a filmszínészeket elkerüli a premierláz: hiszen, mire a függöny felmegy, õk már rég elvégezték munkájukat, nyugodtan hátradõlhetnek a mozi plüssülésében. És mégsincs így?




Hilary Swank viszont mégis nagyon izgatott: és nem A királyné nyakéke (The Affair of the Necklace, hazai bemutató: november 21.) amerikai megnyitója az, aminek leginkább drukkol. Ő és Charles Shyer rendező egyetért abban, hogy az amerikai moziközönség mellett a francia nézők reakciója a legfontosabb: hiszen az amerikai stáb egy kalandos, romantikus francia történetet keltett életre, melynek számos szereplője hiteles történelmi személyiség.
– Nem akarok úgy tenni, mintha a filmünknek semmi köze nem volna a valósághoz – nyilatkozta az Oscar-díjas Swank. – Persze azért készítettük, hogy a néző izguljon és gyönyörködjön, de tudom, hogy Franciaországban minden egészen másnak látszik majd. És az ottani bemutatón jelen lesz egy igazi Valois leszármazott: annak az arisztokrata lánynak az ük-ük unokája, akit én játszottam. Még akkor sem izgulnék ennyire, ha XIV. Lajossal kellene randevúznom Párizsban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top