nlc.hu
Szabadidő
Club Sandwich 4!

Club Sandwich 4!

Már negyedik éve jelenik meg a nagy sikerû Club Sandwich címû mixalbum! Magyarország legnépszerûbb DJ-párosa, Náksi Attila és Brunner Zsolt ismét összeválogatta az idei év talán legnagyobb klubslágereit.




Most már akár otthon is hatalmas bulit kerekíthetünk, csak a Club Sandwich4 kell hozzá!

A lemezen számos nagy rádiós és tv-s siker mellett rengeteg, csak a legjobb klubokban játszott felvétel is hallható, a 22 track remek szórakozást ígér a műfaj kedvelőinek.






Néhány előadó és felvétel az albumról: Náksi vs.Brunner: Nézz az ég felé (az idei Budapest Parédé himnusza, a rádiós listák és a klubok egyik nagy kedvence), Jan Wayne (a világsláger Only You, 2002-es hangzással), Groove Coverage (Moonlight Shadow feldolgozásuk videóját Budapesten forgatták, jelenleg a tv és rádiólisták egyik éllovasa), a már jónéhány éve töretlenül népszerű Scooter és Brooklyn Bounce, az idei év egyik nagy felfedezettje a Kosheen, az Aquagen, a Starsplash és a Rocco a keményebb hangzás kedvelőinek, a Drunkenmunky Eminem feldolgozása vagy Shane 54, a külföldön is méltán sikeres magyar producer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top