Szabadidő

Lilo és Stitch

Lilo, a magányos hawaii kislány azt kívánja csillaghulláskor: bárcsak lenne egy barátja. Ez a kívánság a galaxis leggonoszabb földönkívüli teremtményének fülébe jut el.




A felejthetetlen figurákat egy képzeletbeli és szokatlan történettel nagyon artisztikusan ötvöző film Lilo és Stich egymásra találását mutatja be. Stich egy elszabadult, irányíthatatlan genetikai kísérlet, aki egy idegen bolygóról szökött meg és a Földön hajtott végre kényszerleszállást. Stitchet, aki közben egy kissé különös kinézetű “kutyává” alakul, Lilo fogadja örökbe, előre nem látható bonyodalmakat zúdítva ezzel a saját és nővére nyakába. Ám szeretetével, hűségével és megingathatatlan hitével az ‘ohana-ban (hawaii fogalom a család, az összetartozás kifejezésére), Lilo meglágyítja Stitch szívét, és végül egy családdá lesznek, pedig Stitchet nem ilyenre tervezték.





Buja trópusi díszleteivel, huncut humorával és Elvis Presley klasszikus dalaival a Lilo és Stitch egy csodálatos kirándulásra hívja a mozilátogatót az animáció világába. Ez a film, a Mulan után a Disney’s Florida Feature Animation második animációs filmje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top