Szabadidő

A pókok hõse nevet az akción

David Arquette világ életében igazi akciófilmben akart játszani. Egy nemrégi nyilatkozata szerint azért lett színész, mert szerette volna kipróbálni, milyen mozgó autóból száguldó buszra vetõdni, és hogy kell csukott ablakon kiugrani.

Most végre megkapta, amire vágyott. Több mint tíz évvel azután, hogy első filmjét forgatta, szerepet kapott a Devlin-Emmerich producer páros Mérges pókok (8 Legged Freaks, hazai bemutató: november 7.) című filmjében.





– Olyan volt a forgatás, mintha egy erdei tornapályán mentem volna végig, vagy mintha valaki befizetett volna egy egyhónapos disneylandi utazásra – nyilatkozta a sztár. – Igaz, hogy egyszer egy éjszakai forgatás végén, hajnali ötkor túl korán ugrottam le egy toronyból, és mellézuhantam a matracnak, de legalább nem estem rá a segédoperatőrre. A sok rohangászásban és ugrásban mégis az volt a legjobb, hogy az egészet egy vígjáték kedvéért csináltuk: lehet, hogy ha teljesen komolyan kellett volna vennem, nem bírom ki nevetés nélkül a sok ugra-bugrát. Így viszont nyugodtan hősködhettem, mert tudtam, hogy a közönség végül többet fog nevetni, mint félni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top