nlc.hu
Szabadidő
Pöttyös Blökiparádé a Petõfi Csarnokban

Pöttyös Blökiparádé a Petõfi Csarnokban

Budán nem lesz több kutyavásár, de azért még érdemes Budapesten kutyának, gazdinak, vagy egyszerû kutyabarátnak lenni: november 17-én vasárnap délelõtt 10 órától mindannyian kiélvezhetik azt a nagyszabású Blökiparádét, amely a Petõfi Csarnokban illetve az elõtte lévõ réten kerül megrendezésre.




A fő műsorszám minden bizonnyal a kutyaszépségverseny lesz, de a színpad egy pillanatra sem fog kiürülni. A rendezők, akik elsősorban gyereklátogatókra számítanak, ügyességi és szellemi játékokkal, a Disney-féle 101 kiskutya 2. vetítésével, rajzversennyel, kőfestésssel, lufikutya-szobrászattal készülnek. Az arcfestő-brigád segít azoknak is, akik beneveznek a kutya-gazdi hasonlósági versenyre.
A csarnok előtti réten profi kutyabemutató vált majd ki elismerő csaholást, ám a délelőtt sztárja minden bizonnyal Tréxi, a dalmata munkakutya lesz, aki szintén bemutatja tudását a falkatársaknak és a nagyérdeműnek.

Az esemény látogatása ingyenes, a kutyaszépségversenyre befizetendő jelképes nevezési díj a Rex Kutyaotthon Alapítvány gazdagítja majd.

A szervezők kérik, hogy a gazdik kutyájuk oltási könyvével érkezzenek!!!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top