Szabadidő

Bond és a szex

Már Bond sem a régi. A világ leghíresebb titkos ügynöke kalandjainak huszadik részében, a Halj meg máskor!-ban (hazai bemutató: december 19.) olyasmi történik, ami az elegáns nõcsábásszal korábban nem fordulhatott volna elõ.




Az angol korhatárbizottság egy szexjelenetét olyan túlfűtöttnek találta, hogy kötelezte a rendezőt: vagy vállalja a megemelt korhatárt, vagy kivág néhány percet a filmjéből.
A túlfűtöttség természetesen csak képletes lehet, hiszen a történet szerint a Bondot alakító Pierce Brosnan és az angol kémnőt megformáló Rosamund Pike tüzes egymásra találására egy izlandi jégkastélyban kerül sor.
Azoknak, akik a szép nők kedvéért lettek Bond hívővé, mégsem kell csalódniuk: a végső változatban nemcsak a Pike-afférból maradt bőven, de a rendező újraforgatta Ursula Andress legendás bikinis jelenetét is a Dr. No-ból. Ezúttal azonban az első Oscar-díjas Bond-lány, Halle Berry öltötte fel a narancssárga bikinit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top