nlc.hu
Szabadidő
Pécsvárad István Király Várszálló

Pécsvárad István Király Várszálló

Igazi várban múlathatja az idõt, aki a középkori hangulatú várszállóban kapcsolódik ki. Kísértetek szerencsére már nincsenek, ezért a gyengébb idegzetûek is jöhetnek.

A Keleti-Mecsek déli lejtőjén, a Zengő lábánál fekvő kisvárost a Szent István által 998-ben alapított bencés monostor tette országos jelentőségű állam- és egyházszervezési központtá. A várkertre néző Palota-szárnyban és a kialakított szálloda arculata a harmadik évezredben is ezt a historikus hangulatot tükrözi. (Pécstől 14 km)

































 Időpont      Részvételi díj
       
 egész évben  1 éj 2 ágy   pótágy
 félpanzióval      
   3 éj 6.700  2.800
   6 éj   9.200  2.900

















Programlehetőségek:


Szórakozásnak kőhajításnyira található a vármúzeum és a kolostorromok. De ezzel még nincs vége a váraknak, hiszen könnyen megközelíthetőek Miklós vitéz vára és a mecseknádasdi Rékavár romjai. Akinek kilóméterhiánya van, elzarándokolhat a Dombay-tóhoz, vagy meghódíthatja a Zengőt, levezetésként drávai hajókirándulást ajánlunk. A zengővárkonyi Tojás Múzeum és Tájház is érdekes látnivalót nyújt. Egy villányi borút igazi bőrkötéses klasszikusnak minősül.

Szolgáltatások:
Étterem, konferenciaterem, különtermek, parkoló, Tv-a recepción kölcsönözhető.

Elhelyezés:
2 ágyas fürdőszobás, rádióval, helyi telefonnal felszerelt szobákban
(+1 pótágyazási lehetőség).

A részvételi díjak a múzeumi belépőket és a parkolási díjat is tartalmazzák!

Gyermekkedvezmény: 6 éves korig a szállás ingyenes
6-14 éves korig 20%.

Nyugdíjas kedvezmény: 10%

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top