nlc.hu
Szabadidő
Röjtökmuzsaj Szidónia Kastélyszálló

Röjtökmuzsaj Szidónia Kastélyszálló

A Dunántúl egyetlen négycsillagos gyógy-kastélyszállója a minõségre igényes, exkluzív vendégkör számára tartogatja arisztokratikus báját!

Az 1770 tájékán már klasszicista stílust öltött Verseghy kastély, -ahol évszázadokon át hercegek és főurak pihentek-, most teljesen megújult köntösben vár Önre! (Kapuvártól 17 km)
























































Időpont 

Részvételi díj
A., standard   A., superior    B.,    C.,    
1 éj  1 ágy 2 ágy 1 ágy 2 ágy 1 ágy 2 ágy 2 ágy  pótágy
                 
  24.500  16.600  30.200  22.200  18.800  10.800   28.000  8.000
                 

















Programlehetőségek:


Az úri sportok kedvelői lovagolhatnak, vadászhatnak, akik inkább csak nézik a vadakat, azok a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban megtehetik. Azután ott vannak Kapuvár nevezetességei, a Rábaközi Múzeum, a Szt. Anna templom, a termálstrand egyedülálló szén-dioxid gázfürdővel, de szintén érdekes a nagylózsi temetőkápolna, a Falumúzeum Fertőszéplakon, és a hab a tortán természetesen a fertődi Esterházy-kastély.





Vendégek számára térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások:
Étterem, drinkbár, éjszakai bár, pinceborozó, kávéház, elegáns szalonok és konferenciatermek, kápolna, japánház, zenepavilon, kártyaszoba, biliárd, szabadtéri és fedett úszómedence, gyógyászati központ és élményfürdő, finn- és bioszauna, Wellness szolgáltatások, fitness terem, futball- és teniszpályák, strandröplabda, asztalitenisz, lovas istálló, kutyafarm, madárház, kerti tó és pihenősziget, 6 és fél hektáros őspark, zárt őrzött parkoló.

Elhelyezés:

A., 2 ágyas fürdőszobás, főépületi standard illetve superior szobákban
B., 1-2 ágyas fürdőszobás, udvarházi szobákban
C., 2 személyes, főépületi fürdőszobás apartmanokban, melyek előtérből, nappaliból és hálószobából állnak
Mindegyik szobához TV (házi videórendszer), telefon, minibár, szobaszéf, stílbútor és +1 pótágyazási lehetőség tartozik.

Étkezés: büféreggeli (félpanziós főétkezés 5.100 Ft/fő/alk.)

Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top